19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalCuplurile anului 2007

Cuplurile anului 2007


Cristian Boureanu, Victor Ponta sau … Elena Băsescu. Sunt câteva dintre numele de … politicieni, unii la început de drum, care au demonstrat în acest an că poţi câştiga procente serioase la capitolul popularitate şi din altceva decât din activitatea politică. Mai exact, poveşti de dragoste, mai mult sau mai puţin oficiale.

Cuplul Victor Ponta – Daciana Sârbu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Amândoi sunt politicieni tineri, cunoscuţi, parlamentari, membri ai aceluiaşi partid – PSD. Pentru cei doi, 2007 este anul în care relaţia lor a devenit oficială. Presa a scris despre ei că s-ar fi căsătorit deja, în China, dar şi că aşteaptă venirea pe lume a primului copil, în primăvară.

Dacă în cazul lui Victor Ponta şi al Dacianei Sârbu, politica a avut o influenţă benefică, nu acelaşi lucru se poate spune în ceea ce o priveşte pe fiica mai mică a preşedintelui Băsescu, Elena. Asta pentru că alesul inimii ei, Andrei, este fiul lui Viorel Hrebenciuc, unul dintre principalii inamici politici ai şefului statului. Iar presa scrie despre Romeo şi Julieta ai României, eroii unei iubiri interzise sau … Amor şi ură între familiile Băsescu şi Hrebenciuc.

Există însă şi un cuplu despre care toate informaţiile au fost şi rămân oficiale, fără nici un pic de influenţă politică. Este vorba despre deputatul Cristian Boureanu şi modelul Valentina Pelinel, pentru care 2007 va rămâne unul de reper… anul căsătoriei.

Cupluri penibile

Mondenii noştri parcă se străduiesc să facă şi să spună lucruri cât mai bizare pentru a ieşi în evidenţă. Când e vorba de cuplurile despre care vorbeşte gura târgului, parcă penibilul este cuvântul de ordine. De la Irinel şi Monica până la Petre Roman şi manelista Silvia, parcă toţi au luat-o razna în 2007. Iată aici câteva cupluri celebre, care pot concura cu succes pentru câştigarea trofeului „Penibilii anului“.

 

Iri şi Moni

Nu poate fi privit ca un cuplu nou. Numai că, în 2007, tânărul manechin şi milionarul de Izvorani au tot fost pe prima pagină a ziarelor. Şi, fără îndoială, cea mai spectaculoasă apariţie a fost filmuleţul deocheat, înregistrat într-un restaurant, difuzat intens pe internet, şi în care cei doi au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai sobră. Cei doi nu au negat, iniţial, veridicitatea filmării făcute, chipurile, pe gaura cheii într-un restaurant, iar ulterior au spus, ce-i drept, cu jumătate de gură, că nu au regizat tam-tam-ul din presă. Cert este că, dacă din 2005 în 2006, Irinel Columbeanu şi-a dublat averea, ajungând în Top 300 cu 150 de milioane de dolari, în mod sigur în 2007, cu betoanele-minune şi cu publicitatea gratuită din ziare, micul om mare de afaceri a avut numai de câştigat.

 

Pepe şi Oana

Latin-loverul e mai liniştit şi mai ascuns de ochii presei decât focoasa Querida. Aceasta este o certitudine. La fel de sigur este că, în timp ce el îşi vede în linişte de coloanele sonore pentru telenovele, Oana face scandal. Ba se ceartă cu mama ei, ba se împacă, ba lansează păpuşi, ba îl dă în judecată pe Lazarov, ba refuză un videoclip pentru că motanul său nu a fost tratat cum se cuvine la filmări. Iar dacă Pepe s-a ales totuşi cu o condamnare la închisoare – cu suspendare, ce-i drept – pentru că s-a bătut într-un bar, Oana continuă să facă scandal fără să o „pedepsească“ nimeni.

 

Bahmu şi Prigoană

Primele luni ale lui 2007 au prins-o pe Adriana Bahmuţeanu divorţată şi însărcinată. De Prigoană şi cu Prigoană. Au renunţat la căsătoria în stil medieval, la care visa Adriana în 2006, imediat după ultimul divorţ, dar nu au renunţat la spălatul rufelor în public. Iar de data asta au făcut-o pe micile ecrane, cu reality show-ul de la Antena 1. Ca şi cum emisiunea nu ar fi fost suficientă, Adriana a apărut pe sticlă afirmând că Prigoană nu o mai iubeşte, după naşterea din octombrie a lui Mihai Maximus Prigoană, iar mândrul tată şi patron al gunoaielor bucureştene vociferează politic, mai nou, având vădite ambiţii de succesor al lui Adriean Videanu.

 

Moga şi Iulia Vântur

Micuţul Mozart a pus mâna, chiar la început de 2007, pe o blondă frumoasă şi celebră, cu un an mai mare şi cu cel puţin zece centimetri mai înaltă, fără tocuri. Zice-se că Moga a cucerit-o cu umorul său – nici un cuvânt despre celebritate – iar de Iulia s-a ţinut de când Smiley a concurat la „Dansez pentru tine“. Nimeni nu le dădea prea multe şanse, dar iată că a trecut un an peste relaţia lor, iar acum, în 2008, vorbesc despre nuntă. Moga a dus-o deja la Los Angeles, la New York şi la Veneţia şi a încurajat-o să-şi pună silicoane, pe care blonda a dat 3.000 de euro.

 

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc

Sic transit gloria mundi… ar putea fi un proverb numai bun pentru fostul idol al muncitoarelor de la APACA. Acesta a pus subit capăt celor 40 de ani de căsnicie cu Mioara Roman pentru o manelistă de 34 de ani. A plecat de acasă cu celebrele pulovere şi a lăsat-o pe doamna Mioara cu facturile neplătite şi fără nici un ban. S-a mutat cu Silvia, s-a afişat cu Silvia şi, ceea ce a pus capac, a încercat să danseze tango cu Silvia la „Dansez pentru tine“. Dacă Silvia Chifiriuc a dansat foarte bine, la Petre Roman s-au văzut anii, celebrul politician executând dansul asemenea unei statistici politice: pas cu pas, ca la carte, fără pasiune deosebită, având grija să nu greşească ordinea paşilor. Dar totul a fost pentru o cauză nobilă…

 

Elena Băsescu şi Hrebe Jr.

„Romeo şi Julieta“ în variantă dâmboviţeană a început prin martie, când cei doi amorezi au fost luaţi în vizor pentru că se afişau prea des şi prea împreună prin cluburi. Întâiul marinar al ţării s-a grăbit să afirme că niciodată nu va accepta o asemenea idilă, în timp ce strategul din umbra PSD-ului s-a declarat onorat de o asemenea posibilă viitoare noră. Una peste alta, cei doi petrec bine mersi, ascunzându-se cât pot de paparazii. La un moment dat, presa a scris că s-au despărţit, dar Elena a dezminţit imediat. Elena Băsescu este cu un an mai mare decât Andrei Hrebenciuc, dar acest lucru nu ar împiedica o uniune maritală, cu sau fără Gigi Becali naş.

 

Elena Udrea şi Dorin Cocoş

Atunci când a fost publicată, în octombrie, fotografia-şoc în care Elena Udrea îşi săruta soţul, Dorin Cocoş, pe buze, ziariştii au prezentat-o ca fiind o descoperire senzaţională. Cei doi îşi ţin căsnicia departe de ochii publicului, iar doamna Udrea preferă să se afişeze cât mai mult alături de preşedintele ţării decât de propriul soţ. Şi, în timp ce domnul Cocoş îşi vede liniştit de parcări, doamna avocat, care crede că Norvegia este republică şi face parte din UE, s-a avântat să le predea lecţii studenţilor de la Universitatea „Dimitrie Cantemir“.

 

Ion Ion Ţiriac şi Maria Marinescu

Erau tineri, frumoşi şi celebri. Nunta a venit ca un fulger în lumea mondenă, în aprilie, relaţia – dacă a existat aşa ceva – dintre cei doi fiind ţinută departe de ochii lumii. Ion Ion a trecut printr-un scandal cu droguri de mână cu Ileana Lazariuc, iar Maria Marinescu tocmai terminase o relaţie cu Tudor Vasile, fiul fostului premier. Exerciţiu de imagine? Teatru de-a dreptul? Cert este că mariajul a durat fix trei luni. Iar imediat după divorţ, Ion Ion Ţiriac a fost văzut, la Paris, împreună cu Ileana Lazariuc, care purta deja în pântece un viitor moştenitor al fabuloasei averi Ţiriac.

 

Cheeky Girl şi Opik

Pe Gabriela Irimia o despart 17 ani de liberal-democratul britanic Lembit Opik. Relaţia celor doi a umplut pagini întregi în ziarele din Marea Britanie. Lembit Opik a părăsit-o pe logodnica sa, prezentatoare la ITV, pentru Gabriela. Puţini şi-au imaginat că ei vor fi împreună mai mult decât ar dura o banală şedinţă foto. Opik nu este privit cu ochi buni în Marea Britanie. Expert în astronomie, el a avertizat guvernul de pericolul ciocnirii Pământului de un asteroid gigant. Gabriela părea să fie cea mai nepotrivită parteneră de viaţă a unui politician care doreşte să fie luat în serios, dar nu prea are şanse. Oricum, ciudatul cuplu a rezistat, deşi prin vară, Gabriela a avut interdicţie la sex din cauza unor pietre la rinichi.

 

Adina de la Heaven şi Radu Groza

„M-a dat cu capul de pereţi!“, se lamenta Adina Postelnicu de la Heaven, prin ziare, vorbind despre fostul ei iubit şi impresar, Radu Groza. Blonda şi mai-marele scenelor s-au afişat împreună timp de doi ani, dar, la un moment dat, Adina a început să ţipe cum că Radu Groza a hărţuit-o sexual şi i-a boicotat cântările pentru că nu a vrut să se culce cu el. I-a luat Audi, a urcat-o pe scenă, i-a scos album, dar blonda susţinea că „au avut o relaţie sentimentală fără conotaţii sexuale“. Iar după ce a ameninţat că-l dă în judecată, tot ea spune că e „dispusă să se împace cu el“. Mare ţi-e grădina mondenilor…

Printre cuplurile anului 2007 care au fost excesiv mediatizate se mai numără: Andreea Raicu şi Tudor Chirilă – un cuplu nonconformist care a rezistat, deşi nimeni nu le dădea vreo şansă, Adelina Elisei şi Cristian Chivu – care se vor căsători în 2008, Smiley şi Laura Cosoi, respectiv Iulian Moga şi Cristina Rus.

După un an în care multe cupluri şi-au legalizat relaţia în faţa ofiţerului stării civile, urmează să ne aşteptăm, în acest an, la următoarele posibile nunţi: Oana Zăvoranu şi Pepe (cununia religioasă), Cristian Chivu şi Adelina Elisei, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Regenkampf, Andra şi Cătălin Măruţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII